آیت الله سید احمد خاتمی

سیداحمد خاتمی‌، در هجدهم‌ اردیبهشت‌ ۱۳۳۹ در سمنان‌ متولد شد. در سال‌ ۱۳۵۱ تحصیل‌ علوم‌ حوزوی‌ را در مدرسه‌ علمیه‌ صادقیه‌ سمنان‌ آغاز و برای تکمیل تحصیلات خود در سال‌ ۱۳۵۴ به‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ هجرت‌ کرد و از محضر اساتید و آیات عظام شیخ‌ جواد تبریزی‌، محمد فاضل‌ لنکرانی‌، میرزا‌هاشم‌ آملی‌، وحید خراسانی‌، شبیری‌ زنجانی‌ و ... بهره برد. از سال ۱۳۶۳ شمسی تدریس عمومی دروس حوزوی را آغاز کرد و تاکنون هم ادامه دارد.
آیت‌الله خاتمی‌ در عرصه‌ خطابه‌ نیز تاکنون‌ در همه‌ استان‌های‌ کشور و اغلب‌ شهرستان‌ها حاضر شده‌ و به‌ ایراد خطابه‌ پرداخته‌ است‌. فعالیت سیاسی ایشان از قبل از انقلاب اسلامی شروع و همواره موضع‌ سیاسی‌ خود را موضع‌ ولایت‌ فقیه‌ قرار داده‌ است‌.

از مناصب ایشان می‌توان از عضویت جامعه‌ مدرسین‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌،

نمایندگی مردم‌ کرمان‌ در مجلس‌ خبرگان‌ رهبری‌ و عضویت هیات‌ رئیسه‌ مجلس‌ خبرگان‌،

عضویت در هیات‌ مدیره‌ مرکز تحقیقات‌ کامپیوتری‌ علوم‌ اسلامی‌، امامت جمعه تهران و ... نام برد.