آیت الله سید محمدرضا مدرسی یزدی

سید محمدرضا مدرسی یزدی (متولد ۱۳۳۴ش) مجتهد شیعه اهل ایران، از فقهای شورای نگهبان و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است.

مدرسی یزدی در فقه و اصول فقه از اساتیدی همچون حسین وحید خراسانی، میرزا جواد تبریزی، محمدتقی بهجت، میرزا هاشم آملی بهره برد. وی همچنین در نجوم و عرفان،‌ شاگرد حسن حسن‌زاده آملی و در فلسفه از شاگردان مرتضی مطهری و عبدالله جوادی آملی است. او از سال ۱۳۷۲ش به تدریس درس خارج فقه و اصول مشغول است و در مراکز حوزوی و دانشگاهی نیز تدریس می‌کند.

مدرسی یزدی به برخی فتواهای نادر همچون تساوی دیه زن و مرد و همچنین ادعای جایز بودن نقد معصوم واکنش نشان داده و آنها را مخالف قرآن و روایات شمرده است.

وی دارای آثار متعددی است از جمله: مقدمه‌ای بر شناخت امامان در پرتو روایات، فلسفه اخلاق، تشیع در تسنن و زکات و خمس در اسلام.