دکتر نعمت الله صفری فروشانی

نعمت‌الله صفرى فروشانى، در سال 1345 در شهرستان خمينى‌شهر متولد شد.

تحصیلات

در سال 1355ش، در شهرستان خمينى‌شهر وارد حوزه علميه گرديد. سال 59 به حوزه علميه اصفهان وارد شد و تا سال 63 دروس سطح را به پايان برد. از سال 64 وارد حوزه علميه قم شد و در دروس فقه، اصول، تفسير و فلسفه از اساتيدى همچون آقايان ستوده، اعتمادى، مؤمن، محقق داماد (سيد على)، اسماعيل‌پور، قمشه‌اى، مكارم شيرازى، وحيد خراسانى، جوادى آملى و فاضل گلپايگانى بهره برد.

هم‌زمان با ادامه دروس حوزوى در سال 1374 در رشته معارف و الهيات موفق به دريافت مدرك كارشناسى از دانشگاه قم (تربيت مدرس) شد و در سال 1377 در رشته تاريخ و تمدن ملل اسلامى دانشگاه تهران، دانشكده الهيات در مقطع دكترى پذيرفته شد و در آذر 1385 از پايان‌نامه خود با عنوان «ارزيابى منابع مكتوب اماميه در مورد زندگانى ائمه(ع) از آغاز تا پايان نيمه اول قرن پنجم هجرى» دفاع كرد. از سال 1369 وارد كارهاى پژوهشى شد و با مؤسسات و مراكز مختلف همچون پژوهشكده فقه و حقوق دفتر تبليغات اسلامى، مركز معجم فقهى، سازمان اوقاف، صدا و سيما، دارالحديث و پژوهشكده تاريخ و سيره دفتر تبليغات همكارى نمود.